İlk Adım Serisinin ilk etkinliği DGS İle Fakülteye İlk Adım Seminerimizi gerçekleştirdik

İlk Adım Serisi Kariyer Etkinliklerimize ilkine bugün başladık. Muğla Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize yönelik DGS İle Fakülteye İlk Adım Seminerimizi gerçekleştirdik. Şahidi Salonunda gerçekleşen seminerin öncesinde konuşan Koordinatörümüz Prof. Dr. Serap ÖZEN, Koordinatörlüğümüzün faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin öğrencilerimize sunduğu "Yetenek Kapısı - Kariyer Kapısı vb." imkanlardan da bahseden Koordinatörümüz tüm öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar dileyerek konuşmalarını tamamladı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin himayelerinde yürütülen "Ulusal Staj Programı" hakkında konuşan Koordinatörlük Sekreteri Vedat ÖNER'in konuşmalarının ardından Üniversitemize DGS ile yerleşen öğrencilerimiz Yasin BOZDEMİR (İnşaat Mühendisliği bölümü) ve İlker KAYMAK'ın (Elektrik Elektronik Mühendisliği) konuşmalarına geçildi.

- DGS nedir?
DGS'ye nasıl hazırlanmalı?
- DGS'ye Nasıl hazırlandım?
- Ders çalışma hayatım ve soru çözme tekniklerim gibi sunumların yer aldığı öğrencilerimizin anlatımlarının ardından soru cevap yapılarak diğer konuşmacıların sunumlarına geçildi.

Muğla PEGEM Akademi eğitim koçu İsmail TAVŞAN ve eğitim-öğretim koçu Nilay MAVİOĞLU CENGİZ'in interaktif sunumlarıyla devam edilen seminerimiz soru cevabın ardından son buldu.

Son Güncelleme Tarihi : 12.03.2022 16:36 Okunma Sayısı : 1133