Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret ettik.

Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü olarak Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürü Sayın Ahmet AKERCAN'ı ve aynı kurumda görev yapan Üniversitemiz istatistik bölümü mezunumuz Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmeni Sayın Fatih OCAK'ı ziyaret ettik.

Koordinatörümüz Prof. Dr. Serap ÖZEN Koordinatör Yardımcısı Araş. Gör. Damla YELEK ve Koordinatörlük Sekreteri Vedat ÖNER'in katılımıyla gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz öğrencilerine yönelik Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirebileceğimiz söyleşiler, farkındalık eğitimleri ve  projeler hakkında temaslarda bulunduk.

Bizleri sıcak sohbetleri ve incelikleriyle  ağırlayan İl Müdürü Sayın Ahmet AKERCAN ve mezunumuz Sosyal Güvenlik  Kurumu Denetmeni Fatih OCAK'a teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 15.12.2021 20:32 Okunma Sayısı : 1292