Staj Seferbİrliği Kapsamında Staj Yapan İlk Stajyerler Stajlarını Tamamladı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından başlatılan Staj Seferberliği kapsamında 2021 yılı itibariyle Üniversitemize stajyer alımı yapılmıştır. 4' ü farklı Üniversiteden (Hacettepe, Ankara Yıldırımbeyazıt, Aydın Anan Menderes ve Akdeniz Üniversitesi) 2' si Üniversitemiz (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Muğla Meslek Yüksekokulu) öğrencisi olmak üzere toplamda 6 kişi 16 Ağustos Pazartesi günü staja başlamış ve 20 iş günü olan stajlarını 13 Eylül Pazartesi günü tamamlamışlardır.
Stajlarının son günü Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sırrı Sunay GÜRLEYÜK ve Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Serap ÖZEN' in katılımıyla rektörlükte bir sohbet gerçekleştirildi.
Sohbette öğrencilerle konuşan Rektör Çiçek Staj Seferbirliği Programının ne kadar önemli olduğunu vurgularken stajyer öğrencilerin Üniversitemiz içinde sayılarının artması gerektiğini söyledi.

Son Güncelleme Tarihi : 14.09.2021 10:53 Okunma Sayısı : 812