Siber Vatan Programı Capture the Flaf (CTF) Yarışması Sonuçları Açıklandı

Üniversitemizin Güney Ege Kalkınma Ajansı ile işbirliği protokolü imzalayarak dahil olduğu Siber Vatan Programına seçilecek öğrencilerin belirlenmesine yönelik 5 Ocak 2024 tarihinde düzenlenen CTF yarışması sonuçları açıklandı. CTF yarışması sonucu dereceye giren ilk 60 kişinin listesine ve Siber Vatan Programı sürecini anlatan bilgi notuna https://bit.ly/sibervatanmugla bağlantısından ulaşılmaktadır. Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğümüzce yürütülen programda, eğitimlerin ilk haftası 22-28 Ocak 2024 tarihleri arası İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde zemin katta yer alan 105 no’lu Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP) Laboratuvarında yapılacaktır. Programa girmeye hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.
Siber Vatan programı, nitelikli siber güvenlik uzmanı yetiştirilmesi amacıyla Kalkınma Ajansları koordinasyonuyla yürütülen; eğitim müfredatı ve programı oluşturma, kapasite geliştirme, farkındalık ve motivasyon oluşturma faaliyetlerinden oluşmaktadır. Kurgulanan programlarda eğitimlerin yanında teknik geziler, usta çırak buluşmaları, konferanslar ve seminerler, mentör firmalar ile birebir çalışmalar, Capture The Flag (CTF) yarışmaları ile girişimcilik ekosistemi oluşturulmakta ve geliştirilmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 12.01.2024 15:08 Okunma Sayısı : 246